info@ffrz.unizg.hr +385 1 2094 440

Novosti i obavijesti

Naslovnica > Studenti > Novosti i obavijesti

Gostovanje doc. dr. sc. Ivana Perkova u sklopu nastave iz Ekoetike (16.12.2022.)

16.12., u sklopu nastave iz Ekoetike, doc. dr. sc. Ivan Perkov s Odsjeka za sociologiju Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu održao je gostujuće predavanje na temu “Društvo i održivost”. U izlaganju je temeljito razložio osnovne postavke socijalne ekologije, objasnio...

Gostovanje dr. sc. Borisa Kožnjaka u sklopu nastave iz kolegija Hrvatska filozofija

12.12., u sklopu nastave iz Hrvatske filozofije održano je gostujuće predavanje dr. sc. Borisa Kožnjaka, znanstvenog suradnika na Institutu za filozofiju, te vodećeg regionalnog stručnjaka za filozofiju Ruđera Boškovića. Dotični je održao predavanje na temu lika i djela tog čuvenog...

POZIV NA MISU ZORNICU

DRAGI STUDENTI, PROFESORI I DJELATNICI SVI STE POZVANI NA NAŠU MISU ZORNICU PROSLAVIMO ZAJEDNO GOSPODINA KOJI DOLAZI SVAKI ČETVRTAK U ADVENTU U 7.50 DOBRO DOŠLI

Međunarodni znanstveni skup „LISTENING AND SPIRITUALITY“ (10.12.2022.)

Fakultet filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu suorganizator je međunarodnoga znanstvenog skupa „LISTENING AND SPIRITUALITY“ koji će se održati 10. prosinca 2022. Preuzmi program

Predavanje “Osjetilna spoznaja kod Tome Akvinskog”

Predavanje “Osjetilna spoznaja kod Tome Akvinskog” održat će viši znanstveni suradnik dr. sc. Predrag Milidrag (Beograd) u utorak 22. 11. u 12.15, u organizaciji Instituta sv. Tome Akvinskog Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Poziv na predavanje
1 36 37 38 39 40 72

Prijava na newsletter

Primite najnovije informacije u svoj elektronski sandučić
Postavke kolačića

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.