info@ffrz.unizg.hr +385 1 2094 440

Natječaji

Naslovnica > Fakultet > Natječaji

8. 9. 2021.

Javni natječaj za:

jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju – asistent

Tekst natječaja

19. 1. 2021.

Javni natječaj za:

1. jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto II. vrste – viši informatički referent, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu
2. jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto III. vrste – stručni referent (izvršni urednik), na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Tekst natječaja


7. 1. 2021.

Javni natječaj za izbor nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i na radno mjesto docenta u području humanističkih znanosti, polju filozofija, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom. (Tekst natječaja)


27. 7. 2020.

Javni natječaj za:

  1. jednog izvršitelja (m/ž) u naslovno znanstveno-nastavno izvanrednog profesora
  2. jednog izvršitelja (m/ž) u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto I. vrste – docent
  3. jednog izvršitelja (m/ž) u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto I. vrste – docent
  4. jednog izvršitelja (m/ž) u suradničko zvanje i na radno mjesto I. vrste – asistent
  5. jednog izvršitelja (m/ž) na položajno radno  mjesto I. vrste: rukovoditelj područnog ureda ili službe – glavni tajnik Fakulteta

VIŠE (ovdje i ovdje)


18. 10. 2019

Javni natječaj za radno mjesto jednog izvršitelja na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju asistenta, u znanstvenom području: Humanističke znanosti, znanstvenom polju: Filozofija, na određeno vrijeme od 6 (šest) godina, s punim radnim vremenom; jednog izvršitelja na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju asistenta, u znanstvenom području: Humanističke znanosti, znanstvenom polju: Teologija, na određeno vrijeme od 6 (šest) godina, s punim radnim vremenom; i jednog izvršitelja na radno mjesto III. vrste – stručni referent (koeficijent složenosti poslova prema Uredbi: 0,854), na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom. (Tekst natječaja)