info@ffrz.unizg.hr +385 1 2094 440
Zajednica bivših studenata

Alumni

Naslovnica > Studiji > Alumni

Alumni FFRZ je zajednica bivših studenata fakulteta čije članove ujedinjuje nezaboravno vrijeme provedeno zajedno i čiji se duh napajao istim vrijednostima, poglavito onima poštovanja vrijednosti ljudske osobe, međusobne solidarnosti te zauzimanja za opće dobro.

Zajednica želi:

  • jačati povezanost među bivšim studentima osobito osnažujući osjećaj pripadnosti dugoj i bogatoj tradiciji koja je zadužila našu zapadnu kulturu, i koja može nadahnuti otvaranje novih perspektiva u sadašnjemu vremenu
  • iz duha zahvalnosti jačati partnerske i suradničke veze između bivših i sadašnjih studenata te vodstva fakulteta u vidu planiranja zajedničkih projekata

To će se nastojati postići:

  • periodičnim sastancima s prigodnim programom i druženjem na fakultetu
  • uređivanjem vlastite ‘podstranice’ na webu fakulteta
  • izradom i slanjem biltena članovima alumni baze

Ako još niste, u zajednicu Alumni možete se prijaviti ovdje.

Vašu obavijest možete poslati izravno u grupu ili na osobni mail p. Šestaka, voditelja zajednice.

FFRZ Alumni

Na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti već se više godina vodi briga o bazi podataka bivših studenata. S njima se održava osobni kontakt, a organiziraju se i povremena neformalna i formalna druženja izvan i u prostorijama Fakulteta.

Vodstvo sastavnice prati profesionalno napredovanje svojih alumna, od kojih mnogi obnašaju veoma odgovorne dužnosti u akademskom, političkom te općenito javnom životu zemlje, te su tako najbolja promocija svojega bivšega učilišta. Njih se u pojedinim prigodama poziva za javne nastupe na njihovom nekadašnjem fakultetu.

Prijava na newsletter

Primite najnovije informacije u svoj elektronski sandučić