Postani student

Studiji

Naslovnica > Studiji

Preddiplomski studij

Na preddiplomskom studiju izvode se dva programa: studij Filozofije i studij Filozofije i religijskih znanosti. Programi preddiplomskih studija u trajanju od tri godine pružaju opće obrazovanje u disciplinama filozofije i religijskih znanosti, uvode u znanstvenu metodologiju te razvijaju kritičko mišljenje.

Diplomski studij

Diplomski studij traje dvije godine, izvodi se u dva programa: studij Filozofije i studij Religijskih znanosti.  Tijekom studija studentima se pruža  dublja izobrazba na polju filozofije  i religijskih znanosti, razvijaju se vještine argumentiranja i kritičkog analiziranja  te se detaljnije uvodi u metode znanstvenoga istraživanja.

Postdiplomski studij

Doktorski studij Filozofije i religijskih znanosti traje tri godine i završava doktoratom, vodi do zrelosti u znanstvenom filozofskom istraživanju odnosno u znanstvenom istraživanju religijskih disciplina te osposobljavanju za sveučilišno poučavanje i znanstveno istraživanje.

Postani FFRZ student

Otvorene su prijave

Studentima ne pružamo samo obrazovanje i iskustva koja ih definiraju za uspjeh u karijeri. Pomažemo im da uspiju u svojoj karijeri – da otkriju područje svog interesa i budu najbolji u tome.

Programi studija FFRZ Sveučilišta u Zagrebu izrađeni su na zasadi duge i bogate tradicije visokoga školstva i pedagogije znanstveno-nastavnoga rada isusovaca.

Prijava na newsletter

Primite najnovije informacije u svoj elektronski sandučić