Info o priključivanju CEEPUS mreži akademske mobilnosti

Naslovnica > Novosti i obavijesti > Info o priključivanju CEEPUS mreži akademske mobilnosti

Info o priključivanju CEEPUS mreži akademske mobilnosti + upute o apliciranju za mobilnost u akad. god. 2023./2024. (ROK ZA SLANJE PRIJAVA – 13.01. do 20h), u sklopu mreže mobilnosti “Philosophy and Interdisciplinarity”


Poštovani studenti i nastavnici Fakulteta,

Sa zadovoljstvom vam javljam da smo primljeni u CEEPUS mrežu akademske mobilnosti. Detaljan opis mreže nalazi se u privitku (GENERAL GUIDELINES), baš kao i opisi djelokruga partnerskih institucija na koje se moguće prijaviti za mobilnost u akad. god. 2023./2024., u sklopu tematske mreže “Philosophy and Interdisciplinarity” / “Filozofija i interdisciplinarnost”. (Ukoliko tijekom dana dobijem potvrdni odgovor od koordinatorice mreže, moći ćete se prijaviti i za tematsku mrežu “Study of Religion”, precizan info šaljem čim bude spreman).

S obzirom da se bliži rok za slanje popisa zainteresiranih kandidatkinja i kandidata – nemamo mnogo vremena za prijavu, te vas molim da mi se o interesu povratno očitujete zaključno do petka (13.01.) u 20 sati, ispunjavanjem i slanjem priloženog obrasca “CEEPUS Mobility Form for Tendered Traffic”, odnosno odabirom željenih Fakulteta iz mreže na mail adresu luka.janes@ffrz.hr. Nakon što ih sve prikupim, prijave ću proslijediti koordinatoru mreže doc. dr. sc. Ježiću.

Jednostavnost postupka prijave i preglednost liste partnerskih institucija unutar CEEPUS mreže omogućuje fluidnu i brzu prijavu, tako da unatoč kratkom roku ipak imamo dovoljno vremena za donošenje odluka – stoga se nemate razloga brinuti zbog relativno kratkog vremenskog roka za slanje prijava.

Odgovor o prihvaćanju mobilnosti za akad. god. 2023./2024. pristići će od glavnog koordinatora CEEPUS mreže kroz cca 3 mjeseca, a unatoč aktualnom roku za prijave – za mobilnost se možete prijaviti i tijekom godine putem opcije “Free Mover” / “Slobodni kretač”, ovisno o broju preostalih otvorenih mjesta nakon prvog kruga prijava (detaljne informacije nalaze se u privicima).

Sve dodatne informacije o CEEPUS mreži, mobilnostima, stipendijama te partnerskim ustanova dostupne su i putem sljedeće veze: https://www.mobilnost.hr/hr/sadrzaj/programi/ceepus/

Slobodno mi se javite vezano uz sve dodatne informacije, upite i eventualne nejasnoće.

Srdačno vas pozdravljam u ime
Povjerenstva za međunarodnu suradnju FFRZ-a,
doc. dr. sc. Luka Janeš
Fakultetski koordinator za CEEPUS mrežu


PREUZMI PRILOGE

Ostale novosti i obavijesti