info@ffrz.unizg.hr +385 1 2094 440

Upisi u više godine studija

Naslovnica > Novosti i obavijesti > Upisi u više godine studija

Upis studenta provodi se:

  • Putem Studomata

Putem Studomata studenti su upis obvezni provesti od 19.09.2022. do 30.09.2022. godine na vlastitom računalu ili na Studomatu u predvorju Fakulteta.

Prije upisa studenti su dužni provjeriti imaju li upisane sve ocjene i je li usklađen broj ECTS bodova u indeksu i u Studomatu. Ako neka ocjena nije upisana u Studomat, potrebno je kontaktirati profesora koji je održao ispit da unese ocjenu.

Studenti koji imaju dugovanja školarine isto su dužni podmiriti prije upisa. Upis putem Studomata također neće biti moguć ako osobni podaci nisu evidentirani. Molimo studente da provjere i ako je potrebno nadopune osobne podatke u Studomatu.  

Prilikom upisa treba slijediti upute koje navodi Studomat. Ako se pojave druge poteškoće, obratite se ISVU koordinatoru na e-mail adresu: smisic@ffrz.unizg.hr

Molimo studente da izborne predmete upisuju tek nakon objavljenog rasporeda na mrežnim stranicama fakulteta.

Nastavna godina koju studenti upisuju, način upisa (viša godina ili ponavljanje) i participacija školarine računaju se na temelju ostvarenih ECTS bodova u prethodnoj godini te vrijede cijelu akademsku godinu – do upisa sljedeće godine.

Studenti koji upisuju ponavljanje prve ili druge godine preddiplomskog studija i studenti koji upisuju ponavljanje prve godine diplomskog studija trebat će upisati i parcijalu, odnosno dio predmeta iz više godine studija. Vezano za pitanja o značenju pojma parcijala ili pitanja o predmetima koje studenti trebaju upisati svoj upit mogu poslati na e adresu: referada@ffrz.unizg.hr ili smisic@ffrz.unizg.hr.

Upis predmeta parcijale provodit će se u prvom tjednu predavanja.

Ako ISVU sustav obračuna školarinu potrebno je označiti – plaćanje u više rata (4 rate), u suprotnom sustav će tražiti da cjelokupni dug bude podmiren odjednom.

Nakon upisa predmeta obvezno se treba odjaviti iz aplikacije pritiskom na gumb “KRAJ RADA”.

  • U studentskoj referadi

Datum predaje indeksa na ovjeru u referadi bit će naknadno objavljen početkom akademske godine.

Studenti će trebati u referadi predati:

  • POTVRDU O UPLATI TROŠKOVA ŠKOLARINE (ukoliko je postojalo dugovanje)
  • INDEKS

PREUZMI DOKUMENT

Ostale novosti i obavijesti