info@ffrz.unizg.hr +385 1 2094 440

Upisi u više godine studija u ak. god. 2021./2022.

Naslovnica > Novosti i obavijesti > Upisi u više godine studija u ak. god. 2021./2022.

Upisi u više godine studija u ak. god. 2021./2022.

Studenti se upisuju od 27. 9. 2021. do 1. 10. 2021. godine na vlastitom računalu ili na studomatu u predvorju Fakulteta. Preporučuje se provođenje upisa putem osobnoga računala.

Prije upisa studenti provjeravaju imaju li upisane sve ocjene i je li usklađen broj ECTS bodova u indeksu s onim u studomatu. Ako neka ocjena nije upisana u studomat, potrebno je kontaktirati profesora koji je održao ispit da preko nastavničkoga portala unese ocjenu. Dugovanje školarine podmiruje se prije upisa. Valja evidentirati i po potrebi nadopuniti osobne podatke u studomatu jer u protivnom upis nije moguć.

Prilikom upisa valja slijediti upute koje navodi studomat. Ako se pojave druge poteškoće, obratite se elektroničkom poštom na adresu: smisic@ffrz.unizg.hr

Molimo studente da ne upisuju izborne nego samo glavne predmete za zimski semestar. Nakon upisa predmeta obvezno se treba odjaviti iz aplikacije pritiskom na gumb “KRAJ RADA”.

Nastavna godina koju studenti upisuju, način upisa (viša godina ili ponavljanje) i participacija školarine računaju se na temelju ostvarenih ECTS bodova u prethodnoj godini te vrijede čitavu akademsku godinu, sve do upisa sljedeće godine.

Studenti koji upisuju ponavljanje prve ili druge godine preddiplomskoga studija i studenti koji upisuju ponavljanje prve godine diplomskoga studija trebat će upisati i parcijalu, odnosno dio predmeta iz više godine studija. Pitanja vezana uz parcijalu ili predmete koji se upisuju, studenti mogu uputiti na adrese: referada@ffrz.unizg.hr ili smisic@ffrz.unizg.hr. Upis predmeta parcijale provodit će se u prvom tjednu predavanja.

Ako ISVU sustav obračuna školarinu potrebno je označiti: plaćanje u više rata (4 rate). U suprotnom će sustav tražiti da cjelokupni dug bude podmiren odjednom.

Dovršetak upisa u studentskoj referadi

Datum predaje indeksa na ovjeru u referadi bit će objavljen početkom akademske godine. Studenti u referadi predaju:

  • potvrdu o uplati troškova školarine (ukoliko je postojalo dugovanje)
  • indeks

Ostale novosti i obavijesti