Poziv na sudjelovanje na simpoziju doktoranada – Dijalozi (VI)

Naslovnica > Novosti i obavijesti > Poziv na sudjelovanje na simpoziju doktoranada – Dijalozi (VI)

Poziv na sudjelovanje na simpoziju doktoranada

Fakultet filozofije i religijskih znanosti organizira Šesti simpozij poslijediplomskih doktorskih studija u četvrtak 28. rujna 2023. Simpozij nosi naslov Dijalozi (VI). Cilj simpozija doktoranada je omogućiti mladim istraživačima na društveno-humanističkim područjima (uključujući i interdisciplinarne teme) da, u suradnji sa svojim mentorima, pripreme i prezentiraju specifični vid vlastitoga znanstvenoga istraživanja.

Simpozij je otvoren doktorandima svih Sveučilišta u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Službeni jezici simpozija su hrvatski i engleski.

Prijave teme otvorene su do 10. rujna 2023. Uz prijavu teme, nužno je priložiti: ime i prezime doktoranda te naziv fakulteta na kojemu je upisan na doktorski studij, polje i granu na kojoj provodi doktorska istraživanja, ime i prezime mentora te sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku (do 1800 znakova). Prijave teme slati na: doktorski@ffrz.unizg.hr

Potvrdu o prihvaćanju teme za izlaganje na simpoziju kandidati će dobiti do 15. rujna 2023.

Organizacijski odbor: Povjerenstvo za poslijediplomske studije Fakulteta filozofije i religijskih znanosti (doc. dr. sc. Marija Džinić, izv. prof. dr. sc. Daniel Miščin, doc. dr. sc. Ines Skelac).


PREUZMI POZIV

Ostale novosti i obavijesti