Antun Volenik

Izbavi nas od straha i anksioznosti

U današnjem svijetu, gdje se svakodnevno suočavamo sa strahovima i anksioznošću, knjiga dr. Antuna Volenika “Izbavi nas od straha i anksioznosti” pruža temeljit uvid u to kako se strah razvija i manifestira u našim životima. Što je još važnije, ova knjiga nudi raznovrsne strategije i metode koje nam pomažu ne samo razumjeti prirodu straha, već ga i uspješno prevladati.

Autor obrađuju pojam straha u vrlo širokom rasponu, od straha kod filozofa i umjetnika preko neuroznanstvenih uvida do straha u psihologiji, religiji i duhovnosti. Knjiga duboko zahvaća u korijene straha, pružajući čitatelju ne samo teorijsko razumijevanje, već i praktične informacije za suočavanje s anksioznošću i fobijama.

Zajedno s brojnim studijama slučaja i primjerima iz prakse, ova knjiga nije samo teorijski priručnik, već praktični vodič koji može poslužiti i kao podrška u profesionalnom kliničkom radu, ali isto tako i u osobnom razvoju svakoga od nas. Od straha koji se javlja u djetinjstvu do onog koji nas prati kroz cijeli život, autor nudi duboko razumijevanje i praktične uvide.

Bilo da ste stručnjak koji teži daljnjem razvoju svojih profesionalnih vještina ili pojedinac u potrazi za osobnim mirom i rješenjima za vlastite izazove s anksioznošću, ova knjiga predstavlja dragocjen izvor informacija i uvida.

Ostale novosti i obavijesti