info@ffrz.unizg.hr +385 1 2094 440

IV. Simpozij doktoranada

24 rujna @ 9:00 - 17:00
Loading Događanja
  • Ovaj događaj je prošao.

Poštovani,

Povjerenstvo za poslijediplomske studije Fakulteta filozofije i religijskih znanosti poziva Vas na četvrti simpozij doktoranada Dijalozi IV koji će se u organizaciji Fakulteta filozofije i religijskih znanosti održati 24. rujna 2021. godine u prostorijama fakulteta na Jordanovcu 110.

Ove akademske godine na simpoziju će izlagati 21 doktorand/ica s više sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, te doktorand Sveučilišta u Ljubljani, čime ovaj jedinstveni simpozij u Hrvatskoj dobiva i međunarodnu dimenziju.

Dijalog je prigoda za dijeljenje znanja i nove spoznaje. Kandidatima za stjecanje titule doktora znanosti ovaj simpozij je prigoda za, možda i prvo, javno izlaganje rezultata istraživanja koje su započeli s ciljem izrade doktorske disertacije. Izlagačima i slušateljima prigoda je za upoznavanje kolega i kolegica i tema koje se upravo istražuju u akademskoj zajednici. No ovaj simpozij prigoda je i nastavnicima da podrže nove istraživačke snage, pa čak i da ih usmjere u njihovu istraživanju kako bi ostvarili kvalitetnije znanstvene rezultate. Svim sudionicima ovaj simpozij prigoda je za susret i dijalog o novim istraživačkim pothvatima.

Radujemo se Vašem dolasku, susretu i dijalogu!

Detalji:

Datum:
24 rujna
Vrijeme:
9:00 - 17:00
Događaj Category:

Lokacija

FFRZ
Jordanovac ul. 110
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Telefon:
+385 1 2094 440